5 actori din Avengers sunt în clasamentul celor mai bine plătiți actori

La fel ca in fiecare an, revista Forbes, a publicat clasamentul celor mai bine platiti actori in anul 2019. Descopera citind acest articol care este topul acestui an, cu un nou Avenger printre fericitii alesi.

Actorii de la Hollywood raman printre cei mai bine platiti actori din lume. Hollywood are un numar imens de actori care promit o mare audienta pentru filmele in care vor juca.

Dwayne Johnson,cunoscut si sub numele de Rock, se afla in topul clasamentului Forbes, obtinand 89, 4 milioane de dolari intre 1 iunie 2018 si 1 iunie 2019.

Se pare ca actorul face publicul larg sa fie foarte fericit. Dwayne Johnson poate primi un salariu initial care ar putea atinge pana la 23, 5 milioane de dolari, un salariu pe care l-a castigat mai ales pentru urmatorul Jumanji. Averea sa provine si de filmele de franciza la care a lucrat, dar si la castigurile ce provin de la marca sa de haine. Under Armour. Dar acest actor mai are o multime de filme de succes in palmaresul sau- Fast and Furious- Hobbs&Shaw, dar si Rampage.

Chiar daca salariul lui Dwayne Johnson este cel mai important din industira cinematografica, nu este singurul care a beneficiat de astfel de venituri. Robert Downey Jr. a obtinut un salariu initial de 20 de milioane de dolari si in jur de 8% din retetele pentru rolul sau din « Ironman », ceea ce reprezinta in jur de 55 milioane de dolari pentru pentru rolul din Avengers, Endgame, care a adus in jur de 2, 796 de milioane de dolari in box office.

Aceasta suma bruta a permis si actorilor Chris Hemsworth, Bradley Cooper si Paul Rudd, pe langa Downey Jr. sa obtina si ei un loc pe aceasta lista cu persoanele care au fost cel mai bine platite in acest an. Impreuna, au castigat in jur de 284 de milioane de dolari.

1.Dwayne Johnson: 89,4 millioane de $.
2. Chris Hemsworth: 76,4 millioane de $
3. Robert Downey Jr: 66 millioane de $
4. Akshay Kumar : 65 millioane de $
5. Jackie Chan: 58 millioane de $
6. Bradley Cooper: 57 millioane de $
7. Adam Sandler: 57 millioane de $
8. Chris Evans : 43,5 millioane de $
9. Paul Rudd : 41 millioane de $
10. Will Smith: 35 millioane $

Deci interpretii filmelor « Thor », « Iron Man », “Rocket”, “Captain America”, dar si “Ant-Man” isi datoreaza enormele salarii participarii la cel mai lucrativ film din toate timpurile- Avengers: Endgame.

Si se pare ca George Clooney, care a fost pe primul loc in 2018 a fost detronat si chiar inalaturat din acest top 10.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?