Avocado, un fruct de consumat fără moderație

Fructul avocado este un fruct cu virtuţi incredibile atunci când vine vorba despre domeniul sănătăţii. Beneficiile acestui fruct foarte apreciat de către cei din ţările tropicale sunt nenumărate. Iată cele cinci calităţi ale sale, foarte interesante atunci când vine vorba despre sănătate.

Te ajută să previi bolile cardiovasculare. Acizii graşi mononesaturaţi prezenţi în avocado sunt de o importanţă capitală. Lipidele caracteristice sunt foarte importante pentru întreg sistemul cardiovascular.

Elimină nivelul de colesterol rău. Colesterolul rău, cunoscut şi sub numele de LDL poate crea probleme serioase în corp. Este deci necesar să îl echilibrezi sau să îl elimini. Iar fructul avocado este cel mai bun atunci când vine vorba despre diminuarea nivelului de colesterol rău din sânge. În acelaşi timp, nivelul de colesterol bun se poate menţine de către acizii oleici, conţinuţi în mare cantitate în avocado.

Poate regla tranzitul intestinal. Fibrele din fructul avocado sunt foarte benefice atunci când vine vorba despre reglarea tranzitului. Mai ales despre combaterea constipaţiei. În jur de 7% din masa totală a pulpei sale este compusă din fibre alimentare.

Hidratează pielea. Fructul avocado are doar beneficii şi când vine vorba despre frumuseţea ta. Piure-ul de avocado aplicat direct pe piele poate destinde pielea şi poate întări în acelaşi timp membranele celulei epidermice. În plus, are cele mai benefice virtuţi anti-age.

Un aport minunat de luteină. Care este fructul care conţin cel mai ridicat nivel de luteină? Fructul avocado, bineînţeles. Este un element pe bază de caroten foarte benefic pentru ochi şi pentru vedere. O substanţă care luptă eficient şi contra degenerescenţei maculare. Ţinând un regim pe bază de morcovi, de avocado şi roşii te vei putea bucura de toate efectele benefice ale carotenoizilor.

Pe lângă toate acestea, este un aliat de preţ dacă eşti la regim datorită acidului oleic care vine cu o senzaţie de saţietate mai îndelungată.

Un comentariu la „Avocado, un fruct de consumat fără moderație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?