Cele mai bune filme străine de pe Netflix

Filmele straine sunt din ce in ce mai populare si mai apreciate. Este deci momentul ideal sa descoperi si tu cele mai bune filme straine de pe Netflix.

Space Sweepers, un film de origine coreeana. Este o poveste SF/ de Aventura care se deruleaza in anii 2092. Un grup de gunoieri descopera in vasul lor un android care pare sa fie sansa lor de a-si schima destinul si norocul. Decid deci sa il vanda fara sa stie insa ca acest lucru le va aduce probleme foarte serioase.

The White Tiger, Indian/American. Bazat pe cartea cu acelasi nume, acest film este un portret al sistemelor de caste si al dificultatilor cu care trebuie sa se confrunte cei care sunt la baza scarii sociale si care trebuie sa se zbata pentru a avea o viata mai demna.

Spirited Away, un film japonez. Este povestea unei fete care, dupa ce si-a vazut parintii transformandu-se in porci, trebuie sa lucreze intr-o baie publica pentru a rambursa datoria lor si pentru a-i salva inainte ca transformarea lor sa devina permanenta.

Koğuştaki Mucize, un film de origine turca. Este un film dramatic, cu multe lacrimi. Este povestea unui tata care sufera de o deficienta intelectuala si care este separat de fiica sa. Trebuie insa sa isi demonstreze inocenta dupa ce este acuzat de moartea acesteia.

The Last Train for Busan. Unul din cele mai bune filme cu zombies din toate timpurile. Este povestea unui tata care incearca sa isi aduca fiica la el si care se trezeste in mijlocul unei apocalipse cu zombies, urca intr-un tren cu alti supravietuitori, fara sa stie insa ca vagoanele sunt si ele pline de mosntri.

Adu, un film de origine spaniola. Aici avem trei povesti. Un baiat din Africa trebuie sa fuga din casa atunci cand mama sa este asasinata, un tata calatoreste cu fiica sa intr-o rezervatie de elefanti si un paznic de frontiera are un sumbru secret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *