Cele mai bune seriale cu episoade scurte

Din ce in ce mai multe persoane opteaza din ce in ce mai mult pe seriale cu un format scurt, intre 20 si 30 de minute.

Dupa o zi lunga la munca, exista un singur lucru pe care ti-l doresti- sa te relaxezi in fata unui serial. Dar, daca nu ai “curajul”, nici timpul sa te lansezi in Aventura episoadelor care dureaza peste o ora, ai la dispozitie o multime de seriale cu episoade scurte. Iata cateva dintre ele.

Special. Creat de Ryan O’Connell si inspirat de viata sa, Special spune povestea unui tanar gay care sufera de o paralizie cerebrala lejera. Un handicap pe care il accepta cu greu, mai ales ca este angajat ca redactor pentru un celebru blog.

Metoda Kominski. Ales drept cel mai bun serial comic in anul 2019, acest serial 123movies-one.com ni-l prezinta pe Michael Douglas in rolul lui Sandy Kominski un fost star care a devenit un coach pentru actori.

The End Of The F***king World. James este un baiat mai ciudat care s-a autproclamat drept fiind psihopat. Intr-o zi decide ca venit vremea sa devina un asasin. Prietena sa, Alyssa pare tinta ideala. Totul se schima insa cand incepe sa aiba sentimente pentru ea.

After Life. Dupa ce sotia sa moare brutal din cauza unui cancer, Tony vede cum viata sa perfecta se transforma intr-un adevarat cosmar. Dupa ce are ganduri de sinucidere, se decide sa traiasca cat mai mult pentru a pedepsi pe toata lumea.

Friends. Oare mai trebuie sa prezentam acest serial cult? Aici ni se prezinta peripetiile din viata de cu zi a celor mai buni prieteni, Rachel, Monica, Phoebe, Roos, Chandler si Joey. O gasca de prieteni foarte atasanta si emotionanta care promite hohote de ras.

The Big Bang Theory. Aici urmarim viata de zi cu zi a lui Sheldon, Leonard, Howard si Raj, oameni de stiinta si geeks, dar si a lui Penny, Bernadette si Amy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *