Cum arată site-ul vola.ro și ce informații conține?

Site-ul vola.ro a fost creat din dorinta de a veni in sprijinul tuturor celor care isi planuiesc urmatoarea vacanta. Aici, oricine poate gasi cele mai bune bilete de avion, dar si optiuni de cazare foarte interesante. Pentru a sti cum sa utilizeze site-ul cat mai eficient, cei din mediul online pot descoperi mai jos cum este acesta structurat.

Categorii
In partea de sus a site-ului, cei aflati in plin proces de planificare a unei vacantei pot studia urmatoarele categorii: Bilete avion, City Break, Vacante, Hoteluri, Oferte, Local Escapes si Contact. Fiecare dintre aceste categorii este foarte utila, avand un scop bine definit. De exemplu, in categoria City breaks pot fi gasite mereu cele mai bune oferte ale momentului!

Rezervarea biletelor
In mare parte, cei care acceseaza acest site, o fac pentru ca sunt in cautarea unor bilete de avion foarte convenabile catre destinatiile lor preferate. Pentru a-si indeplini scopul, nu trebuie decat sa foloseasca bara de zboruri, unde trebuie sa introduca locul din care pleaca, locul unde doesc sa ajunga, data de plecare, data de retur si numarul de pasageri. Apoi, celor cauta bilete de avion nu le ramane decat sa dea click pe butonul ,,Cauta zboruri” si vor fi cu un pas mai aproape de biletele pe care si le doresc!

Oferte speciale
Imediat sub bara de cautare a celor mai bune zboruri, pe pagina principal exista si ofertele momentele. Ele sunt exprimate in euro, cu preturi incepand de la anumite sume. In aceasta categorie sunt indicate si datele disponibile pentru anumite oferte, daca este cazul.

Feedback-ul conteaza!
Intrucat cei de la vola.ro pun mare pret pe feedback-ul obtinut de la persoanele care au folosit deja aceste site, in partea de jos a paginii principale pot fi gasite cateva pareri interesante, venite din partea unor oameni care au avut cele mai frumoase vacante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *