Despre iubirea adevărată

Dragostea adevarata este rara. Si, ca sa intelegi mai bine cum sta cu ea, uite niste informatii utile.

1. Iubirea adevarata nu este de a te gasi pe tine in altcineva.

Nu pica in iubire si nu te gandi ca esti indragostit, asta fiindca tu vrei sa te gasesti in cineva. Identitatea ta nu este de a fi jumatatea cuiva, ci de a fii tu insuti.

Nu trebuie sa fii fan al trupei pe care persoana iubita o adora, nu trebuie neaparat sa citesti aceleasi carti ca persoana iubita, trebuie sa asculti, sa citesti si sa faci lucrurile care te pasioneaza cu adevarat. Pastreaza-ti interesele si hobby-urile tale si in acest mod o sa fii tu, o sa fii mai interesant pentru persoana iubita.

2. Iubirea adevarata iti permite sa fii tu insuti.
Sa fii tu, cat mai natural in fata persoanei iubite pare un lucru care necesita curaj mult la inceput. Da, gandeste-te ca persoana iubita se obisnuieste cu tine in asa fel. Sa te gatesti cat mai mult, sa iti faci parul cat mai fain si chestiile de igiena care ajung la un rang de dependenta nu o sa ajute.

Gandeste-te doar la faptul cand persoana iubita se trezeste cu tine in pat si tu nu esti gatit, parul iti sta ingrozitor si arati foarte diferit. Ce impresie o sa aiba? Una de uimire, si nu o sa fie tocmai uimire in sensul ala bun.

Mai bine te comporti, te gatesti cum o faci de obicei, astfel persoana de care iti place se indragosteste de tine in adevaratul sens al cuvantului. Sau poate ca nu. Oricum, e mai bine sa nu se indragosteasca de tine decat sa fie dezgustata de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *