Fotografia, o pasiune frumoasă

Fotografia este o pasiune a mea, a multora, dar noi înșine suntem cei mai speciali de fiecare dată. De cănd cu primul telefon cu cameră, fotografiez orice mi se pare diferit, interesant. Deși nu au ieșit prea bine, în timp am avut tot mai bune telefoanele. Acum îmi doresc un aparat foto, dar la ce prețuri au, cred că trebuie să mă mai mulțumesc câțiva ani cu telefonul.

Chiar și așa, cu o cameră mai puțin bună, sub camere foto profesionale, dar printre cele mai bune pentru mobile, pozele pot ieși bune. Depinde foarte mult de lumina, poziție și perseverență. Dacă cunoști camera, poți face destul de multe cu ea. Cel mai mult mă întristează când văd persoane cu un nikon și se dau mari fotografi. Fac poze pe auto, mai ales în baie, sau bucătărie când baia e în renovare, se laudă ce bune poze fac, deși raman la pisicuțe si creioane.

Sunt persoane cu cameră și fără timp, sau pasiune, sunt persoane fără cameră cu timp și pasiune, sau măcar pasiune. Nu am prea avut ocazia să mă joc cu un aparat până la plictiseală, îmi pare rău că timpul trece, posibil să îmi treacă și asta, fără să am vreo amintire despre. Un vis pierdut, o tinerețe în trecere.

Vine vara, adică primăvara, e soare, e frumos. Poate anul acesta voi avea ocazia să… să nu mai visez fără rost. Să se mai și întâmple câte ceva. Acum ar fi momentul la o schimbare, că nu se mai poate. Tot amân și amân. Dacă va fi să nu fie nici vara asta, cu siguranță la ofertele din iarnă îmi voi lua un aparat, daca nu cad în păcat, ajutat de reducerile masive de Paște. Problema e aceeași de fiecare dată, bugetul. Prea mic pentru ceva mare, iar dacă e să iau ceva banal, voi avea gânduri și regrete până scap de ea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?