Instinct – serialul inedit cu Alan Cumming de descoperit

Telespectatorii M6 urmeaza sa descopere in curand serialul inedit Instinct incepand cu sambata, 14 septembrie. Adaptare a best-seller-ului Jeux de Massacre a lui James Patterson, Instinct a fost difuzat incepand cu martie 2018 pe canalul american CBS care difuzeaza actualmente sezonul 2.

Serialul urmareste povestea lui Dylan Reinhart, un fost agent CIA devenit profesor de universitate si scriitor care revine in atentia publicului atunci cand anchetatoarea Lizzie Needman, din cadrul politiei din New York, face apel la expertiza sa pentru a reusi sa gaseasca unele piste in cadrul unui caz de crime extrem de dificil.

Cum se va derula colaborarea dintre aceasta anchetatoare anti-sociala si acest doctor volubil? Ce trecut dureros ascunde Lizzie? Cum va aborda Dylan aceasta reintoarcere la vechea sa viata?

Eroul, homosexual, este interpretat de catre Alan Cumming, actor cunoscut in special pentru rolul sau din The Good Wife. Acesta a declarat ca nu a interpretat niciodata rolul unui agent CIA care si-a abandonat meseria din dragoste insa care este torturat din dorinta de a se reintoarce pe teren. In tot acest timp, isi doreste cu disperare sa adopte un copil impreuna cu sotul sau. Alan Cumming a declarat si faptul ca, pentru prima data pe un canal american, eroul unui serial este gay, insa ceea ce este si mai genial este faptul ca nimeni din acest serial nu reuseste sa faca istorie.

Alan Cumming ii da replica lui Bojana Novakovic, Daniel Ings (Sex Education), Sharon Leal (Supergirl), Naveen Andrews (Lost) si lui Whoopi Goldberg. De notat este faptul ca, in lipsa de audienta suficienta, serialul a fost anulat in aceasta vara drept urmare nu va beneficia de un sezon 3, dupa cum anuntase initial pe Twitter actorul principal.

Iata synopsis-ul oficial al serialului:
Un ucigas in serie periculos, supranumit “crupierul” rataceste pe strazile din Manhattan in cautarea urmatoarei sale victime. Singurul indiciu care leaga aceste crime este o harta lasata la fiecare scena a crimei. Locotenentul Lizzie Needman, din cadrul politiei New York este cea care ancheteaza aceste crime si face apel la dr. Dylan Reinhart, fost agent CIA, devenit profesor si scriitor de psihopatologie, pentru a identifica acest ucigas…

De notat este faptul ca acest serial a fost anul trecut acuzat de faptul ca ar fi plagiat serialul Bones. Mai precis un episod din acest serial. Fanii au remarcat ca al treilea episod al serialului prezinta mari similitudini cu un episod al sezonului 5 din serialul Bones.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?