Jennifer Aniston și Reese Whiterspoon strălucesc în trailerul serialului The Morning Show

Dupa un prim teaser enigmatic, The Morning Show, serialul eveniment al platformei Apple TV+ ne ofera mai multe informatii cu privire la acest nou serial prin intermediul unui trailer. Intr-o epoca in care infiormatiile circula cu o viteza fenomenala, o prezentatoare a unei emisiuni matinale este nevoita sa faca fata unui scandal care risca sa ii pateze reputatia, ba chiar ii ameninta viata. Abandonata din cauza acestui scandal pana si de co-prezentatorul sau, personajul lui Jennifer Aniston trebuie sa invete sa tina capul sus in ciuda numeroaselor probleme de care are parte in timp ce o jurnalista, interpretata de Reese Whiterspoon pare sa doreasca sa ii ia locul cat mai repede cu putinta.

Vizibil centrat pe o industrie perceputa drept o lume a rechinilor, The Morning Show este in egala masura o opera care ne vorbeste despre etica jurnalistica si despre increderea pe care publicul i-o acorda unei persoane care se presupune ca spune adevarul, in cazul de fata prezentatori de televiziune. Apple TV+ pare sa vrea sa atraga de partea sa cat mai multi telespectatori si mizeaza pe acest nou serial care se bazeaza pe dileme si pe tradari. Sfarsitul acestui trailer lasa sa planeze si misterul, in care o femeie trebuie sa isi reia locul care i se cuvine intr-o lume dominata de barbati.

The Morning Show urmeaza sa fie difuzat incepand cu aceasta toamna pe Apple TV+. Pentru moment, nicio data oficiala nu a fost dezvaluita.

Platforma de streaming Apple TV+ pare sa vrea sa sfideze Netflix cu acest nou serial care va fi difuzat din toamna. Beneficiind de o distributie impresionanta (Jennifer Aniston, Steve Carell et Reese Witherspoon ), serialul ne face cunostinta cu universul emisiunilor de televiziune matinale. Si chiar daca niciunul din acesti actori nu este vizibil in trailer, locul privilegiat acordat decorurilor si vocii comedienilor lasa sa se inteleaga un studiu acerb al culiselor unei astfel de emisiuni, intre lupte ideologice intre ceea ce ar trebui sa fie cu adevarat televiziunea si razboaie personale in care fiecare incearca sa iasa in evidenta asa cum poate.

Fara indoiala, Apple TV+ incearca sa isi faca un loc in universul platformelor de streaming, si asa extrem de concurential. Acest serial ne duce cu gandul la un altul, creatia HBO, The Newsroom, al carui personaj principal era nimeni altul decat Aaron Sorkin. Urmarind The Morning Show nu putem sa nu ne gandim la aceasta concurenta (neloiala de altfel). Ramane de vazut daca acest serial va reusi sa se faca remarcat de celelalte seriale pe acest subiect. The Morning Show urmeaza sa fie difuzat in exclusivitate de Apple TV+ incepand cu aceasta toamna. Asteptam sa fie comunicata o data oficiala de difuzare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?