Miami, o destinație exotică nemaipomenită

Culori vibrante, lumini multicolore și influențe sud-americane…Miami reprezintă una din cele mai bune destinații de vacanță, pe timp de iarnă în special când poți petrece câteva zile mângâiat de razele soarelui din Florida. Între un frozen yogurt, un meci de fotbal pe Beach Boardwalk și un burger stropit cu marguerita, descoperă principalele activități de făcut la Florida.

Parcul Național Everglades reprezintă o mică parte din marile pământuri umede ce se întind în partea de nord a golfului din Florida. Ocupa 195 de kilometri din teritoriul Floridei, azi singura regiune subtropicală din SUA încă protejată. Poți admira aici mii de animale și plante.

Keys reprezintă un ansamblu de 800 de insule cunoscute și sub numele de florida Keys, legate de autostrada Overseas Highway. Aici, turiștii au posibilitatea de a pleca în excursie la bordul unui vapor cu fund de sticlă, să facă scufundări sau să plece în căutarea delfinilor la Grassy Key. Key West este una din cele mai vizitate insule, în mare parte datorită vaselor de croazieră care acostează aici pentru câteva ore.

South Beach este un colț celebru din mai multe motive: pe de o parte, adună cea mai mare colecție arhitecturală din mișcare Art Deco. Sute de clădiri în culori pastel amintesc de acest stil excentric. Pe de altă parte, cluburile de noapte numeroase atrag o mulțime de turiști.

Little Havana este un cartier cubanez situat în inima acestui oraș american. O vizită indispensabilă. Construit special pentru imigranții cubanezi, cartierul a reușit să își păstreze autenticitatea. Ideal pentru cei care își doresc să facă o excursie legală în Cuba fără să tranziteze prin Mexic sau Canada.

Muzeul și grădinile Vizcaya. Omul de afaceri James Deering a ales Miami pentru a-și construi reședința de iarnă pentru care a adus materiale de construcție și mobile din întreaga Europă. La origine, reședința se întindea pe 73 de hectare și era alcătuită dintr-o fermă și reședințele personalului de serviciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?