Noah Centineo, Penn Badgley… nume de vedete de seriale pe care le pronunți greșit încă de la început

Atunci cand vorbesti cu un prieten sau cu o prietena despre unul din serialele tale preferate gresesti de fiecare data numele actorilor sau actritelor? Nu reusesti nicicum sa le pronunti?

Noah Centino. Noah Centino este o veritabila vedeta pe Netflix si era una din vedetele principale a serialului The Fosters, numele sau apare din ce in ce mai des peste tot, pe Internet in special. Insa nu ai reusit niciodata sa ii pronunti corect numele. Centino? Centinio? Centineo? Incearca mai degraba SENTINE-AY-OH.

Penn Badgley. Vedeta serialului Gossip Girl este acum in pielea unui hartuitor cam psihopat odata cu aparitia serialului You si trebuie sa recunoastem ca fanii au intampinat mai mereu difcultati in a-i pronunta in mod corect numele. Badley? Bagley? Badgey? In realitate este extrem de simplu de pronuntat, se pronunta exact asa cum se scrie, BAD-GLEY.

Marie Avgeropoulos. Eroina cea mai rea din seriale si actrita controversata din The 100 are un nume mai degraba usor de pronuntat in serial, Octavia Blake. In ceea priveste numele real, lucrurile stau putin altfel. Inlantuirea lui V si a lui G poate pune probleme pasionatilor de seriale. Insa separand silabele poate este mai usor – AV-GERO-POULOS.

Gaten Matarazzo. Micuta vedeta din serialul Stranger Things este preferatul fanilor din intreaga lume si, cu toate acestea, numele sau este cel mai greu de pronuntat din intreaga distributie. Mazaratto? Marrazato? Materazzi? Incearca mai degraba Marazzo.

Melissa Benoist. Super eroina canalului CW nu are un numar prea usor de pronuntat. Cu toate acestea, atunci cand il vedem, pare destul de simplu de pronuntat, insa nu este cazul. Exista totusi o capcana. Nu se pronunta Benoist ca si prenumele Benoit insa BEU-NOISTE.

Milo Ventimiglia. Actorul face fanii sa planga de mai bine de doi ani in serialul This is Us dar ne si bucura sufletele ori de cate ori il vedem. Insa de la serialul Heroes si succesul enorm de care se bucura in randul telespectatorilor, fanilor le este greu sa ii pronunte numele si chiar prenumele. Milo? Nu, pronunta mai degraba MAI-LO. In ceea ce priveste numele de familie lucrurile se complica putin. Am putea crede ca este VEN-TI-MI-GLIA insa vizibil, daca ar fi sa il pronunte un american este un alt lucru, VEN-TI-MI-LEE-UH.

Kiernan Shipka. Sabrina s-ar putea sa fie pasiunea ta insa, inainte de asta ar trebui sa pronunti corect numele actritei KIER-NANE-SHIP-KA. Si nu SHIK-PA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?