OnePlus 7T vs. OnePlus 7 – care sunt diferențele?

OnePlus 7T este in sfarsit oficial. Noul smartphone vine cu un design lejer mai dezvoltat si mai performant fata de prdecesorul sau si pune in evidenta partea foto si ecranul, dotandu-se cu un sistem de incarcare si mai rapid. Iata care sunt principalele diferente intre OnePlus 7T si OnePlus 7.

Design. La cele doua telefoane gasim cam acelasi design general si aceleasi materiale. In partea din fata avem un ecran cu un breton in forma de picatura de apa. Difuzoarele sunt disimulate in partea superioara si inferioara insa interstitiul este mai larg pentru un sunet mai puternic. Marginile inferioare si superioare precum si bretonul au suferit o mica cura de slabire.

Cea mai vizibila schimbare este fara indoiala pe partea dorsala, ne referim la aparatul foto triplu care este aranjat intr-un cerc ceea ce ne aminteste putin de Motorola. Telefoanele sunt disponibile in variantele de culori Frosted Silver si Glacier Blue.

Ecran. Am putea confunda cele doua ecrane cu mare usurinta la prima vedere. Insa, cu toate acestea, avem doua ecrane complet diferite. In primul si in primul rand nu au aceeasi dimensiune, noul ecran este mai mare de 6,55 inchi spre deosebire de OnePlus 7 care are 6,41 ichi. Ecranul telefoanelor ofera o rata de refresh de 90 Hz ceea ce face navigarea mai fluida si imbunatateste experienta utilizatorilor in timpul sesiunilor de joc. Ecranul este si mult mai luminos datorita unei tehnologii cunoscute sub numele de E3. Sunt dotate si cu retur haptic similar celor de pe telefoanele iPhone.

Performante. In ceea ce priveste performantele, telefoanele trec de la un Snapdragon 855 la un Snapdragon 855+, o versiune mai rapida a SoC-ului. Propune in egala masura 8GB memorie pentru versiunea standard in timp ce OnePlus 7 ofera si o versiune de 6GB. OnePlus 7T este in egala masura propus direct sub Android 10.

OnePlus 7T, conform numeroaselor teste efectuate, figureaza printre cele mai puternice modele de pe piata, alturi de ROG Phone 2 si iPhone 11 Pro. Ambele telefoane propun Fnatic Mode (un mod gaming) care optimizeaza performantele in timpul sesiunilor de joc.

Foto. Partea foto este una din cele mai frumoase surprize ale celor doua smartphone-uri. Avem un aparat foto triplu alcatuit dintr-un senzor foto de 48mpx, de un teleobiectiv de 12 mpx si un senzor foto unghi ultra larg de 16mpx.

OnePlus 7T reprezinta o evolutie mai profunda a lui OnePlus 7, drept urmare este castigatorul acestui comparativ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?