OnePlus 8 – au apărut primele imagini cu telefonul cu ecran curbat și încărcare fără fir

Urmatoarea gama OnePlus vine deja cu primele informatii. OnePlus 8 va fi lansat in 2020 cu un ecran curbat.

Iata o lansare prevazuta pentru anul viitor dar OnLeak, celebrul pseudonim al omului care a devenit o referinta in materie de dezvaluire a design-ului smartphone-urilor inainte de vreme, a publicat deja primele informatii si poze cu viitorul smartphone lansat de OnePlus, OnePlus 8. Cu cateva luni bune inainte de lansarea sa si cand inca OnePlus 7T Pro nu a fost lansat oficial pe piata, leaker-ul a trecut deja la urmatoarea generatie de smartphone-uri a marcii detinute de Oppo.

Ceea ce putem spune pentru moment este ca schimbarile operate nu par sa aduca o ruptura cu precedentele telefoane lansate, urmeaza stilul cu care ne-a obisnuit constructorul. Urmatoarea generatie de smartphone-uri lansata de constructor pare sa fi optat pentru continuitate, chiar daca vor exista unele schimbari demne de mentionat.

Intai si intai avem un ecran de 6,5 inchi cu margini curbate. O premiera pentru OnePlus care urmeaza astfel pasii lui Samsung cu modelele sale S10 si Note 10 dar si a lui Huawei cu ultimul sau model lansat, Mate 30 Pro. Dificil de spus daca acest ecran va ocupa in mare parte laturile aparatului, pana la permiterea suprimarii butoanelor fizice de volum, in genul celor propuse de Huawei si al sau Mate 30 Pro.

Tot in ceea ce priveste ecranul, primele informatii aparute se refera la faptul ca OnePlus merge in continuare fara breton, in profitul unei camere micute, sub forma de perforatie, situata in partea stanga a ecranului aparatului. Dificil de spus daca modelele premium ale generatiei 8 vor initia camera plasata sub ecran.

Rata de refresh a ecranului este de 90 Hz, acest lucru s-a confirmat deja. OnePlus a integrat deja aceasta capacitate pe ultimele smartphone-uri ale marcii si se pare ca a devenit o imagine de marca.

Incarcare fara fir. Pe langa pozele aparute online, OnePlus 8 a fost prezentat de catre OnLeak drept primul smartphone al constructorului care integreaza incarcarea fara fir. O premiera in realitate deoarece OnePlus nu a facut acest pas in ceea ce priveste modelele sale precedente. La acea vreme, constructorul a explicat ca nu poseda o tehnologie suficient de performanta pentru a explica un pret mai ridicat.

Pentru moment, dimensiunile raportate planeaza asupra unui model similar cu OnePlus 7T. Ceea ce inseamna ca ar trebui sa masoare 160,2 x 72,9 x 8,1 mm. Drept urmare, este mai compact si mai usor decat celelalte modele ale constructorului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?