OnePlus 8T se profilează cu un ecran 120 Hz și un aparat foto cvadruplu

Viitorul OnePlus 8T va fi lansat la sfarsitul lunii septembrie si deja apar o multime de informatii despre el, in special scurgeri de informatii. Spre exemplu, site-ul Android Central a aflat ca aparatul va fi echipat cu un ecran de 6,55 inchi si va beneficia de un rate refresh de 120 Hz. In partea din spate, asemeni lui OnePlus 8 Pro, se pot vedea patru camere foto.

In ciuda unui an ciudat pentru toata lumea, OnePlus nu pare dispus sa scada cadenta in ceea ce priveste lansarea bianuala a gamei sale vedeta. Dupa lansarile modelelor OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro in aceasta primavara, in plina perioada de izolare, constructorul chinez se pregateste sa lanseze pentru aceasta toamna succesorul celor doua modele, OnePlus 8T, si, in mod normal un acolit mai puternic, cel mai probabil o varianta Pro.

OnePlus 8T are numele de cod Kebab conform Android Central. Aflam astfel ca este dotat cu un ecran AMOLED de 6,55 inchi cu un rate refresh de 120 Hz, la fel ca si OnePlus 8 Pro. Este mai putin decat cei 6,78 inchi oferiti de OnePlus 8 Pro insa aceeasi marime de ecran ca cea a lui OnePlus 8 insa care beneficia de un rate refresh de 90 Hz.

Schimbari in ceea ce priveste aparatul foto. Conform aceleasi susrse mentionate mai sus, OnePlus 8T ar trebui sa se imbogateasca in partea din spate cu o a treia camera foto, la fel ca OnePlus 8 Pro. Modulul foto este alcatuit tot dintr-un obiectiv principal de 48 mpx insa va fi cu mult imbunatatit spre deosebire de cel existent pe OnePlus 8 si 8 Pro. Un unghi ultra larg de 16 mpx, o camera macro de 5 mpx si o lentila pentru portretul de 2 mpx completeaza ansamblul.

La inceput de saptamana, o poza posibila cu OnePlus 8T a aparut online. In aceasta poza se observa doar partea din fata, suficient pentru a realiza ca diferentele exstente intre OnePlus 8T si predecesorii sai nu sunt atat de mari. Insa, se intampla ca intre modelul lansat in primavara si cel lansat in toamna sa existe usoare imbunatatiri in privinta puterii, modulului foto uneori.

Noul smartphone de la OnePlus va fi bazat pe Android 11. Ar trebui sa fie echipat cu noul procesor Snapdragon 865+ de la Qualcomm, cel mai puternic de pe piata la momentul actual, alaturi de o memorie vie de 8 GB sau 12 GB, inca nu se stie exact. Se zvoneste ca OnePlus isi va prezenta noul « bebelus » la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie. Ramane sa aflam pretul, care a cam avut tendinta sa creasca in cazul modelelor noi lansate de OnePlus in ultimii ani. Ramane de vazut daca OnePlus Nord va ramane in continuare o alternativa buna la aceste modele din gama premium, mai echipate si, bineinteles, mai scumpe. Ce parere ai despre fisa tehnica a lui OnePlus 8T? Cam ce pret crezi ca va avea?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?