The Cry, un mini-serial ce creează dependență

Un thriller psihologic foarte puternic si foarte emotionant, The Cry este un serial care prezinta decaderea unei familii de pe o zi pe alta, dupa disparitia copilului lor. Este si un serila care exploreaza miturile legate de maternitate si raporturile de forta care se instaleaza intre protagonisti.

In inima noptii australiene, un bebelus dispare subit. Dar oare vinovata nu este mama insasi? Si oare exista ceva mai rau decat atata? Oamenii se uita la tine si se intreaba daca li s-ar putea intampla si lor asta. Cel putin asta ne trasnmite Joanna Lindsay, adica o Jenna Coleman extrem de impresionanta.

Oare ce s-a intamplat cu aceasta tanara invatatoare din Glasgow? The Cry acest mini serial australo-britanic nu ne tine in suspans prea multa vreme- fiul sau Noah, de doar 4 luni a disparut. In timp ce calatoreau in Australia, ea si partenerul sau autoritar, Alister, a disparut zici ca s-a volatilizar din spatele masinii lor.

Ce s-a intamplat deci oare cu adevarat? Cine l-a luat pe Noah? De ce actiunea, destructurata, care oscilieaza intre prezent si viitor, ne face sa ne dam seama ca Joanna este in proces si se afla sub atentia mass-media?

Am putea spune chiar ca exista mai multe seriale in acest serial- o drama psihologica, o romanta dureroasa si un pur suspans.

The Cry se bazeaza deci pe rapirea sau disparitia unui copil si arata care sunt consecintele dureroase pentru toate persoanele implicate. Incepand, bineinteles, cu familia, al carui calvar incepe si se va amplifica din ce in ce mai mult.

Si cum toata lumea este in mod evident, suspecta, politia mai pune si ea sare pe rana familiei din cauza unei anchete lungi si dureroase. Dar, mai rasucesc cutitul in rana si mijloacele mass-media sau retelele sociale. Viata privata a unui cuplu si problemele lor sunt deci etalate in fata tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *