The Undergound Railroad, un superb serial al realizatorului Moonlight

Realizatorul recompensat cu Oscar, Barry Jenkins va dezvalui in curand serialul sau despre sclavi care va aparea in primavera pe Amazon Prime Video. Un program foarte puternic si angajat caruia i se prevede deja succesul.

In peisajul infinit al serialelor, uneori este destul de greu sa gasim un continut care sa ne satisfaca 100%. Cel care ne va atrage imediat, cu care rezonam 100% si cu care facem binge-watching in 2 sau 3 zile.

Si cand vei vedea trailerul de la the Underground Railroad cu siguranta ca vei spune ca acesta este serialul pe care il asteptati de multa multa vreme.

Barry Jenkins ne-a dezvaluit talentul sau pentru lumea cinematografiei inca din 2008, an in care a realizat Medicine for Melancholy, dar 8 ani mai tarziu de abia devine cunoscut cu filmul sau imediat remarcat de catre public si apoi recompensat cu un Oscar, Moonlight.

Filmele sale sunt angajate, au teme sociale, romantice si au o estetica foarte ingrijita. Si in acest an, pe Amazon Prime Video va explora anumite probleme sociale cu care s-au confruntat in trecut Afro-americanii.

The Underground Railroad este o adaptare a romanului cu acelasi nume, care a primit premiul Pulitzer in 2017 si care a fost scris de catre Colson Whithead.

Intriga se a derula la sfarsitul secolului XIX pe o plantatie din Georgia unde Cora, o sclava care a evadat se urca intr-un tren si vrea sa calatoreasca din stat in stat, in cautarea libertatii.

In calatoria sa, este urmarita de catre Ridgeway, un vanator de sclavi care vrea sa o duca inapoi cu orice pret la plantatia de unde a fugit.

Thuso Mbedu, Chase W. Dillon si Joel Edgerton vor avea in serial rolurile principale. Serialul va aparea in data de 14 mai si cu siguranta ca va fi foarte bine primit de critica.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?