The Undoing, noul serial cu Nicole Kidman

Dupa Big Little Lies, Nicole Kidman revine cu un nou serial thriller, semnat David E. Kelley. Iata mai multe lucruri despre The Undoing, care va deveni preferatul multora, cu siguranta.

The Undoing este noul serial al lui David E. Kelley, care a lucrat si la Big Little Lies si Ally McBeal. O adaptare dupa best-sellerul You Should Have Known, acest mini serial de sase episoade, este centrat pe Grace, o terapeuta de renume care vrea sa isi publice prima carte. Dar inainte lansarea sa, cu cateva saptamani, viata sa este data peste cap din cauza mortii violente a unei persoane si mai ales, din cauza diparitiei misterioase a sotului sau. Revelatiile se vor succeda si Grace va trebui sa isi reconstruiasca viata pentru binele sau si al fiului sau.

Talentata Nicole Kidman va avea rolul lui Grace si Hugh Grant va avea rolul sotului sau, Mike. Alaturi de ei vor aparea si Noah Jupe in rolul fiului sau iar Edgar Ramirez in rolul detectivului.

Lily Rabe (American Horror Story), Donald Sutherland (Hunger Games), Noma Dumezweni (Harry Potter and the Cursed Child), Ismael Cruz Córdova (Ray Donovan) fac parte si ei din casting.

Primul episod va fi difuzat in 26 octombrie.

Dar daca ti-a placut serialul Big Little Lies, acest serial va fi cu siguranta pe placul tau. Aici sunt reunite trei elemente similare- Nicole Kidman, David E. Kelley si un serial plin de secrete si de revelatii. Si aici, intriga urmareste povestea unei femei provenita dintr-un mediu social foarte bun care isi vede viata data peste cap din cauza unui eveniment tragic. Iti spune oare ceva acest lucru?

Ambianta sa pare similara cu cea a filmului thriller Gone Girl. Grace, personajul lui Nicole va decoperi putin cate putin cele mai uimitoare lucruri despre sotul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *