Thor, Blade… calendarul Marvel până în 2021

Dupa ce revolutionarul “Avengers: Endgame” a cunoscut un succes resunator, Marvel Studio a prezentat de curand fanilor ce ii asteapta in continuare. De la filmul “The Eternals” pana la urmarea pentru “Doctor Strange”, iata care sunt filmele pe care le pot savura in urmatorii ani pe marele ecrane.

1 mai, 2020- “Black Widow”. Hollywood Reporter a anuntat in iulie ca “Lore”, Cate Shortland va realiza filmul solo. Povestea ar trebui sa se desfasoare inainte de evenimentele filmului “The Avengers” din 2012. David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle si Rachel Weisz vor juca si ei in lung metraj. Taskmaster va avea un rol negativ in acest film si se pare ca vom afla in sfarsit ce i s-a intamplat lui Budapest.

6 noiembrie 2020- « The Eternals ». Marvel a ales sa realizeze castingul pentru filmul sau centrandu-se pe un grup de nemuritori creati de zeii cosmici. Richard Madden, « Game of Thrones », Kumail Nanjiani, « Suber », Lauren Ridloff. « The Walking Dead”, Brian Tyree Henry, “ Atlanta”, Salma Hayek, Don Lee si Angelina Jolie vor juca si ei in acest film.

12 februarie 2021- “Shang Chi and the Legend of the Ten Rings”. Destin Daniel Cretton va realiza un film despre maestrul Kung Fu. Personajul a fost introdus in benzile desenate in anul 1973. Simu Liu va avea rolul principal. Awkwafinna, “Ocean’s 8” va avea si ea o aparitie in film. Tony Leung va avea rolul lui Mandarin.

7 mai, 2021, « Doctor Strange in the Multiverse of Madness”. Realizatorului primului “Doctor Strange”, Scott Derickson a revenit si a declarat ca va face primul film infricosator al universului Marvel. Suntem gata. Benedict Cumberbatch va relua rolul lui Dr. Stephen Strange. Scarlet Witch, Elizabeth Olsen, va aparea si ea in urmare.

5 noiembrie, 2021, “Thor: Love and Thunder”. Chris Hemsworth va aparea in al patrulea film bazat pe aventurile lui Thor. Taika Waitititi va reveni pentru a realiza continuarea. Tessa Thompson va reveni si ea in rolul lui Valkyrie. Natalie Portman a aparut si ea pe scena pentru a anunta o continuare pentru film. Va juca de asemenea, versiunea feminina a lui Thor, inspirata direct din benzile desenate.

O surpiza pentru toata lumea, Marvel a anuntat si o continuare pentru filmul « Blade ». Mahershala Ali, va juca hibridul uman/vampir, care protejeaza umanitatea de vampiri, Wesley Snipes a jucat primul acest rol in 1998. Dar « Blade » va fi diferit de celelalte filme. Inca nu a fost anuntata insa nicio data de aparitie.

Marvel inca nu a avut ocazia sa realizeze urmari pentru « Captain Marvel » sau « Black Panther », dar care se asteapta totusi. A lasat totusi sa se intelegeaga ca intr-o zi va aparea si o continuare pentru « Fantastic Four ».

Faci un comentariu sau dai un răspuns?