Top 3 drame romantice pe care trebuie să le vezi

Desi astfel de filme au finaluri tragice și povestea este aproape de fiecare data trista, sunt menite sa staorca lacrimi și sa ne sensibilizeze. De cele mai multe ori regizorii fac intenționat scenariul de așa natura dar au la baza romane de dragoste din care se inspira și astfel ajung sa fie nominalizați la premii importante și filmele lor devin un real succes.

Lăsând partea aceasta pe care regizorii o folosesc în favoarea lor pentru a turna filme de anvergura. Am făcut un top 3 al filmelor Couchtuner lacrimogene pe care le-am văzut și care mi-au atras atenția dar mai ales pe care le-aș recomanda mai departe celor pasionați.

1. A Walk to Remember – O poveste despre destin, despre un destin deja trasat pentru Jamie, personajul principal în jurul căreia se conturează acțiunea. London și Jamie se cunosc printr-o întâmplare la voluntariat, el pedepsit iar ea acolo din dorința de a ajuta și a face bine altor oameni. London este tipul băiatului rebel din liceu în timp ce Jamie este fix opusul dar cum știm deja ca extremele se atrag, ei încep cea mai frumoasa poveste de dragoste. Din păcate viață este plina de surprize și de multe neprevăzute astfel ca London afla cu stupoare ca Jamie este deja la finalul vieții. Boala necrutatoare cu acre aceasta se lupta este cancerul.

2. Five Feet Aparat – O alta poveste despre boala și despre ce insemana de fapt boala când aceasta devine dușmanul nevăzut cu care trebuie sa trăiești. Doi adolescenți care suferă de aceeași boala și sunt nevoiți sa aibă o dragoste cel Putin ciudata, mai exact, fără atingeri. Viață în spital devine viață de zi cu zi și nimic nu poate schimba asta pentru Stella și Will… Filmul are la baza inspirației un roman, exact ceea ce spuneam la începutul articolului, un roman mai mult pentru oamenii care trăiesc cu aceasta boala și anume fibroza chistica. Finalul este unul trist și plin de lacrimi dar cât se poate de realist.

3. Message in a Bottle – Filmul spune povestea Theresei și a lui Garret, doi oameni ce se cunosc din “vina” destinului. Ea găsește intr-o zi o scrisoare de dragoste intr-o sticla purtata mile întregi pe ocean și acest fapt da startul poveștii vieții ei. Pleacă în căutarea auturului scrisorii și îl găsește în cele din urma pe misteriosul “G”.
Ea este o femeie dezamagita în dragoste și la finalul unui divorț cu greutăți, el este distrus după moartea soției iar împreună reușesc sa se vindece unul pe celălat insa finalul nu este deloc unul fericit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?