Top 5 fructe care ard grăsimile ușor

Atunci când vrei să slăbeşti, fructele care ard grăsimile pot să fie de mare ajutor. Nu ştii care sunt cele mai bune fructe atunci când vine vorba despre slăbire? Vei afla în acest articol.

Grepfrutul. Studiile se contrazic atunci când vine vorba despre proprietăţile benefice ale grepfrutului, dar un lucru este sigur. Grepfrutul este un aliat de preţ în cadrul unui regim de slăbire echilibrat deoarece este foarte bogat în vitamine şi slab în calorii.

Avocado. Avocado este un fruct foarte bogat în grăsimi bune omega 9 şi este cel mai bun fruct atunci când vine vorba despre accelerarea procesului de transformare al grăsimilor în energie. Are şi un hidrat de carbon foarte special care poate să scadă nivelul de glicemie. Stopându-se producţia de insulină, se stochează mai puţină grăsime în ţesuturi mai ales la nivelul şoldurilor şi al coapselor.

Mărul. Mărul este cel mai popular fruct atunci când vine vorba despre arderea grăsimilor. Dar nu este de mirare. Pe lângă virtuţile sale minunate atunci când vine vorba despre saţietate, acesta conţine pectină care te va ajuta să „ţii prizonieră” o parte din grăsimea din stomac. Nu vor fi astfel stocate ci eliminate.

Ananasul. Este un fruct care arde grăsimi prin excelenţă. În tija sa se ascunde bromelina, denumită şi enzima care arde grăsimile. Aceasta este cea care va favoriza eliminarea, care va distruge ţesuturile afectate de celulită şi care va favoriza deci eliminarea grăsimilor.

Lămâia. Lămâia în sine nu este un fruct care te ajută să slăbeşti. Dar ajută organismul atunci când vine vorba despre digerarea mai rapidă a alimentelor. Consumată de preferinţă dimineaţa, este cea care te va ajuta să îţi detoxifici organismul, care va activa secreţia bilei şi să digerezi alimentele consumate în timpul zilei. Iar acidul citric din lămâie va ajuta stomacul să destocheze mai uşor grăsimile şi proteinele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?