Una dintre dorințe, dronele

Îmi amintesc când eram mic și mă jucam cu acele mașini teleghidate cu telecomanda și cu… fir. Îmi plăceau foarte mult. Cred ca aveam vreo patru sau cinci. După ce am mai crescut, au apărut acelea fără fir. Imediat mi-am luat una, nu se putea să nu.

Era cu opt baterii și în telecomanda mai avea încă una mare. Nu cred ca țineau nici o oră, dar era superbă. Mare și roșie. Știu ca făceam obstacole din carți pe care să le ocolesc și să urc, sp trec peste sau să le dărâm. Am făcut eu ceva cu ea și după o vreme, s-a stricat. Așa a și rămas, nu am mai reparat-o. Pasiunea s-a stins o dată cu ea.

Anul trecut am vrut să îmi iau un elicopter, la fel, fără fir, dar era atât de scump și am înțeles că afară îl sufla vântul foarte ușor. Era prea sensibil. În schimb, acum am găsit câteva drone foarte interesante. Sunt micuțe și ieftine sau mari și bune, unele au chiar și cameră. Mă gândesc sa îmi iau una. Pentru început una micuța să mă joc prin casă.

Dacă îmi va plăcea, voi lua și una mare. Vreau sa filmez atâtea cu ea afară. Am înțeles că le pot pune și leduri, ar arăta super, mai ales că am și niște benzi de led rămase de la vechi proiecte de prin casă.

Mâine îmi și comand una mică. Pe cât e de zgomotoasă, pe atât e de rapida. Face ca o musculiță când zboară. E foarte amuzantă și cred ca m-ar ține ocupat o vreme.

Rămâne să văd de unde o voi lua. Am găsit la acel magazin mare online de la noi pe la 80 de lei, sau din China, ceva mai ieftine, dar trebuie sa plătesc și tva. Nu știu care e limita, dar sper să nu trebuiască să plătesc și vamă.

Vot ce părere aveți despre ele? Merită? Eu sper să se poată schimba bateria, Sigur va ține prea puțin peste câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *