Unde pot profita de soare iarna?

Vrei să profiți puțin iarna de mângâierile razelor de soare? Am selectat pentru tine câteva destinații în care poți face acest lucru.

Tenerife. Arhipelagul Canare se numără printre cele mai căutate și mai populare destinații în care poți profita de soare iarna. Cu o temperatură medie de 20 de grade, vei avea nevoie de o bluză mai lejeră seara când iei cina pe o terasă.

Cape Verde este constituit dintr-o serie de insule, unele mai frumoase decât altele, situate în largul coastei din Senegal, în Africa occidentală. Plajele de nisip imaculate sunt perfecte pentru bronz. Dacă îți dorești ceva mai mult decât plajă, încearcă scufundările submarine, pescuit sau surf.

Maroc. Situate în apropiere de deșertul Sahara, orașele Marrakech și Agadir rămân calde de-a lungul întregului an. Relaxează-te pe o plajă având pe fundal munții acoperiți de zăpadă.

Dubai. Soarele este o adevărată minune de-a lungul întregului an la Dubai. Dacă reușești să te ții departe de cele mai mari centre comerciale din lume, fă o excursie în deșert cu jeepul sau pe spatele unei cămile sau pur și simplu relaxează-te la soare în atmosfera tradițională oferită de Heritage Village.

Gambia. Departe de Europa, Gambia reprezintă o destinație hivernală exotică însă accesibilă. Află mai multe lucruri despre Africa occidentală cu ajutorul unei vizite a capitalei Banjul și profită de razele de soare pe o plajă de nisip fin auriu și mărginită de palmieri. Sună bine nu-i așa?

Madeira. Cu un climat hivernal plăcut, peisajele sale de mare și de munte, farmecul colonial al capitalei Funchal, Madeira este destinația ideală de iarnă. Insula oferă posibilitatea practicării sporturilor nautice.

Egipt. Egiptul dispune de o mulțime de atracții de vizitat. Dacă ești în căutare de relaxare la soare, îndreaptă-ți pașii spre stațiunile balneare de la malul Mării Roșii. Charm-el-Cheik este o destinație ideală de-a lungul întregului an.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?